City train togene kjører rundt i byens sentrum, en sightseeingtur som tar ca 25-30 min. Vår betjening forteller, og dere opplever, en masse spennende ting på våre rundturer.

Vi har vår avgang fra nedre torv, like ved byens populære gågate. Her finner vi også byens torvhandlere med sine mangfoldige tilbud.

På vår rundtur passerer vi selvsagt byens populære fisketorg, med sine mange gode tilbud. Her finnes også flere butikker og restauranter, som serverer de beste og mest smakfulle retter.

Fra fisketorget kjører vi videre forbi Odderøya Fort. Otterdalsparken og byens gjestehavn passeres, der hvor alle sjøfarende turister til Kristiansand ankommer.

Byens svømmehall har i alle år vært et sentralt møtested for \"badegjester\". Med vår nye badestrand, i tilknytning til svømmehallen, er dette blitt et meget attraktivt sted for såvel byens innbyggere som for turister.

Vi skal nå begi oss på vei opp mot byens gamle bydel, etter at vi har kjørt langs \"vannkanten\" en tid.

Gamlebyen, som ligger den nordøstre del av byen, populært kalt Posebyen, er en av de store severdigheter på vår rundtur. Vi skal med vårt City Train tog passere en rekke flotte hus og hager. Mange av disse husene er flere hundre år gamle.

Fra den gamle bydelen skal vi begi oss tilbake til byens sentrum, nedre torv, der hvor vi hadde vår avgang.

På vei inn til holdeplassen passerer vi Wergelandsparken, samt byens domkirke, som er bygget i ny gotisk stil og reist i året 1884. Rundturen avsluttes her ved vår endestasjon, og vi takker for at dere ble med oss på denne rundtur med City Train.

HA EN FORTSATT GOD FERIE, OG VELKOMMEN TILBAKE TIL KRISTIANSAND.